Home I De kok en zijn passie  I  De kok in huis I  Menu's I Kosten I Thema avonden I  Contact



Italiaanse avond

Tijdens deze avond wordt een twaalftal warme en koude gerechtjes geserveerd, voorzien van een Italiaanse touch. Bijvoorbeeld een bruschetta als voorafje,
of een klassieke zabaglione als dessert. Geen pasta of pizza dus,
maar verfijnde gerechten, waarbij fijne vleeswaren en zeevruchten
een belangrijke rol spelen.


 


Thema-avonden

Als u eens een avondje anders dan anders wilt invullen, dan is de thema-avond een prima keuze. U kunt kiezen uit drie verschillende thema’s. In de loop van de avond worden de verschillende gerechtjes uitgeserveerd.

Tapas

Er worden twaalf kleine gerechtjes of ‘hapjes’ geserveerd, die tezamen een mooi menu vormen. Wat dacht u van kiphapjes, ‘Pincho de pollo’? Of ‘Ceviche de gamba’, een heerlijke garnalenprikker?

Het tapasmenu wordt telkens bereid met verse ingrediënten, als het even kan afgestemd op het seizoen. Laat u verrassen door de kok!

Vlaamse hapjes

De Vlaamse keuken heeft meer te bieden dan goudgele frieten, Thuiskok Simon wil u graag laten kennismaken met de veelzijdigheid van de Vlaamse keuken. Er worden acht typisch Vlaamse gerechtjes geserveerd, zoals bijvoorbeeld champignontoast met een hart van kriekjes, of waterzooi met kip, kervel en spinazie. Een ware verrassing!